Välkommen till vår blogg


Förutom nyhetsbrev till våra kunder. Så kommer vi dela det allra senaste inom collagen här. 

Här får ni även komma med frågor och feedback 

 

vi finns här för våra kunder


15 kommentarer


 • Göran Andreasson

  Måste berätta en liten anekdot. 

  Var igår och skulle visa mina kollagenprodukter för en ny kund. Kvinnan som jag träffar verkar vara runt 28-30 år och vi börjar prata. Hon berättar att hon ätit kollagen i 17 år. Jag nämnde då att "wow då började du väldigt tidigt, redan i tonåren". Hon skrattade och sa “man kan tro det och du är inte den första att ta fel på min ålder, jag är faktiskt 47 år.. Jag började äta kollagen när jag var 30 år”.
  “Är det verkligen sant, du ser ju inte ut att vara en dag mer än 30 år” svarade jag och tittade på henne misstroget. “Du skojar med mig” sa jag och frågade hennes kollega om det verkligen stämmer att hon är 47 år. “Jodå det stämmer” instämde kollegan. 

  Kvinnan berättade att hon kommer från Thailand och där äter nästan alla kvinnor kollagen då de märker hur deras hud känns mjukare och att de ser yngre ut. Hon nämnde att istället för att lägga dyra pengar på skönhetsoperationer och botox så köper hon hellre kollagen. Det är inga biverkningar eller risker. Håret har blivit mycket tjockare och naglarna flisar sig inte utan är hårdare. Jag håller mig även smal av att äta kollagen, tillade hon. 

  Wow. Jag fick nypa mig i armen. Här är en kvinna som verkligen går “all in” på kollagen. Och visar att det funkar. Jag själv har ju själv mest ätit kollagen för att bli frisk från min artros i knäna och kanske inte riktigt helt och fullt trott på effekten med ett bromsade av hudens åldrande. Jag vet att många har sagt till även mig att jag ser yngre ut än mina 58 år men tänkt att de bara vill vara lite snälla. 

  Men faktum är ju att sedan jag började äta kollagen för sju år sedan så känner jag mig otroligt ung och vital. Lite skrattrynkor kring ögonen men de hade jag även för sju år sedan. De har inte blivit fler iallafall. Tjockt hår och inte ens grått har det blivit. Behöver inte glasögon och aldrig några hål i tänderna. Vikten 80 kg och vältränad. 

  Att kollagen faktiskt funkar och gör att man håller sig både frisk och se yngre ut är ju inte helt fel. Jag är helt ok med det. 

  Kvinnan som jag träffade hon sa att hon kommer aldrig sluta med kollagen. Hon var så nöjd. 

  Jag visade henne burken med  Collagen Active & Beauty och berättade att hon får testa i 80 dagar för halva priset. 

  “199 kr det är ju nästan gratis” utbrast hon. “Jag betalar annars 600 kr eller 900 kr per månad för mina kollagenburkar”. 

  Det är verkligen kul att träffa människor som är så nöjda med effekten av kollagen. Även hur kollagen påverkar hälsan och utseendet under lång tid. 

  Vi får se om jag om 10 år till med kollagen lyckas hålla mig lika fräsch och ungdomlig som denna kvinna som använt kollagen i 17 år. 

  PS. Ta en bild på ansikte och ev. rynkor när ni börjar med kollagen och se hur det förändras över tid. 

  (Tror dock inte att det går att vrida klockan bakåt men att kollagenet bromsar ett vidare åldrande.) 

  Www.kollagendirekt.se 


 • Göran Andreasson

  Fick en fråga om kollagen bara ger effekt på äldre människor eller om även yngre personer har nytta av kollagen. 

  Din fråga om ålder och om kollagenet fungera bäst på äldre så är svaret att kollagen hjälper alla. Men du har en poäng med att oftast har yngre människor under 25 tillräckligt med egenproduktion av kollagen så de upplever inte de negativa effekterna av för låga kollagennivåer i samma utsträckning.

  Vad gäller din meniskskada så låter det precis som mitt fall för 7 – 8 år sedan då läkarna konstaterade meniskskada i mitt ena knä. Operation och sedan året därpå två operationer i andra knät.

  Hade jag vetat vad jag vet nu hade jag aldrig låtit läkarna göra någon operation.

  Man vet nu att väldigt många får efter meniskoperationer några år senare artros som  följdverkan och numera är läkarna mer återhållsamma med att rekommendera meniskoperationer jämfört med för 5 år sedan.

  Min bror gick med smärtande hälsena i nästan ett år och läkarna erbjöd operation och han stod omklädd på sjukhuset i landstingets vita kläder när han bestämde sig att inte låta dem göra operationen. Några veckor senare hade smärtorna från hälsenan försvunnit.

  Min teori är att vi människor ofta är för snabba med att kräva tillfrisknande. Både våra arbetetsgivare och vi själva vill att vi skall vara fullt fungerande och om inte så är fallet tar vi smärtstillande eller inflammationssänkande tabletter eller salvor. Vi tillåter inte att våra celler att få tillräcklig tid att själva ta hand om läkeprocessen. Många gånger kan sjukdomar och speciellt när de är relaterade till leder eller skelett ta många månader att läka. Ja det kan ta över ett år innan vi upplever att vi är friska.

  Kollagen spelar en otroligt viktig del i vår kropps möjlighet att hålla alla våra celler fullt fungerande. Kollagen är det bindemedel som gör våra leder och skelett  starkare men och mer elastiskt. Just elasticiteten är en av nycklarna för att dessa delar i kroppen skall fungera optimalt. Hade vi haft leder, senor, hud och skelett lika hårt som trä så spricker eller bryts de vid de rörelser som vi använder vår kropp till.

  Tillräckligt med vätska är också otroligt viktig för kroppen. Då i form av vatten. Vår kropp består av 60 – 70 % vatten och detta måste dagligen fyllas på för att alla våra celler skall fungera optimalt. Man har sett i studier att redan små procentuella minskningar av vattenmängden påverkar prestationsförmågan avsevärt i negativ riktning när vi utför olika sporter eller fysiskt anstränger oss. Även på cellnivå sker denna negativa påverkan.

  Kan berätta en liten detalj som ytterligare ger dig mer insikt i hur vår fantastiska kropp fungerar. Har haft enligt läkare en diagnos sedan 15 års åldern med skolios i ryggen och 1.5 cm kortare vänster ben. Har testat med inlägg i skorna och mängder av olika vägar för att komma till rätta med detta. Men aldrig hittat något som riktigt fungerat. Till min stora glädje och överraskning har jag otroligt nog hittat en lösning som har hjälpt mig de senaste dagarna. Har fått thaimassage ett flertal gånger och då en variant som påminner om triggerpunktsmassage. Är riktigt smärtsamt kan jag intyga men efter 3 – 4 upprepade behandlingar har mitt vänsterben blivit lika långt som högerbener och axlarna blivit raka. Antagligen har det funnits en spänning på denna sida i leder och senor hela vägen från nederdelen av ryggen ner till foten som dragit ihop benet och gjort det kortare.

  Triggerpunktsmassage och yogaövningar som tänjer ut leder och senor kan som mitt fall göra stor skillnad och kan rätta till obalanser och låsa upp spänningar och det som läkarna menar måste opereras kan med rätt åtgärder bli bättre eller helt bra.

  Mitt råd är att testa dessa varianter under en längre tid och förhoppningsvis slipper du utsätta dig för någon operation.

  Jag själv använder förutom kollagen även MSM och magnesium tar jag i form av spray. 1000 mg cvitamin och sedan tar jag borax som är bra för många saker vad gäller våra leder.

  Träning kontinuerligt är också otroligt viktigt för att hålla hjärtat i god form och att hela vår rörelseapparat skall få tillräcklig mängd variation och flexibilitet.

  Har du ytterligare frågor eller funderingar så tveka inte utan hör av dig så svarar jag gärna.

  Tillsammans blir vi starkare och kan ge varandra råd och tips så fler kan få möjlighet att leva friska liv utan smärtor och värk.


 • Göran Andreasson

  Måste berätta en liten anekdot. 

  Var igår och skulle visa mina kollagenprodukter för en ny kund. Kvinnan som jag träffar verkar vara runt 28-30 år och vi börjar prata. Hon berättar att hon ätit kollagen i 17 år. Jag nämnde då att "wow då började du väldigt tidigt, redan i tonåren". Hon skrattade och sa “man kan tro det och du är inte den första att ta fel på min ålder, jag är faktiskt 47 år.. Jag började äta kollagen när jag var 30 år”.
  “Är det verkligen sant, du ser ju inte ut att vara en dag mer än 30 år” svarade jag och tittade på henne misstroget. “Du skojar med mig” sa jag och frågade hennes kollega om det verkligen stämmer att hon är 47 år. “Jodå det stämmer” instämde kollegan. 

  Kvinnan berättade att hon kommer från Thailand och där äter nästan alla kvinnor kollagen då de märker hur deras hud känns mjukare och att de ser yngre ut. Hon nämnde att istället för att lägga dyra pengar på skönhetsoperationer och botox så köper hon hellre kollagen. Det är inga biverkningar eller risker. Håret har blivit mycket tjockare och naglarna flisar sig inte utan är hårdare. Jag håller mig även smal av att äta kollagen, tillade hon. 

  Wow. Jag fick nypa mig i armen. Här är en kvinna som verkligen går “all in” på kollagen. Och visar att det funkar. Jag själv har ju själv mest ätit kollagen för att bli frisk från min artros i knäna och kanske inte riktigt helt och fullt trott på effekten med ett bromsade av hudens åldrande. Jag vet att många har sagt till även mig att jag ser yngre ut än mina 58 år men tänkt att de bara vill vara lite snälla. 

  Men faktum är ju att sedan jag började äta kollagen för sju år sedan så känner jag mig otroligt ung och vital. Lite skrattrynkor kring ögonen men de hade jag även för sju år sedan. De har inte blivit fler iallafall. Tjockt hår och inte ens grått har det blivit. Behöver inte glasögon och aldrig några hål i tänderna. Vikten 80 kg och vältränad. 

  Att kollagen faktiskt funkar och gör att man håller sig både frisk och se yngre ut är ju inte helt fel. Jag är helt ok med det. 

  Kvinnan som jag träffade hon sa att hon kommer aldrig sluta med kollagen. Hon var så nöjd. 

  Jag visade henne burken med  Collagen Active & Beauty och berättade att hon får testa i 80 dagar för halva priset. 

  “199 kr det är ju nästan gratis” utbrast hon. “Jag betalar annars 600 kr eller 900 kr per månad för mina kollagenburkar”. 

  Det är verkligen kul att träffa människor som är så nöjda med effekten av kollagen. Även hur kollagen påverkar hälsan och utseendet under lång tid. 

  Vi får se om jag om 10 år till med kollagen lyckas hålla mig lika fräsch och ungdomlig som denna kvinna som använt kollagen i 17 år. 

  PS. Ta en bild på ansikte och ev. rynkor när ni börjar med kollagen och se hur det förändras över tid. 

  (Tror dock inte att det går att vrida klockan bakåt men att kollagenet bromsar ett vidare åldrande.) 

  Www.kollagendirekt.se 


 • Göran Andreasson

  Det började en dag för ett halvt liv sedan. Som en smärta som steg från ett slött knivblads skärande till en småländsk skogshuggares motorsågs vassa vinande genom färskt granvirke. Min farfars far hade nog tyckt att jag var fjollig att klaga över lite ont i magen. Han själv sprängde sönder ena handens fingrar när dynamitladdningen tog fel i hans jobb som stenhuggare. Lite ljung virat runt den blodiga handen och ner i fickan.
  Han fick sedan ta tåget till Halmstad och sjukhuset där. När  läkarna senare ville hjälpa honom vägrade han att ta emot bedövning då han var rädd att de skulle klippa av fingrarna på den skadade handen. Han skulle då inte kunna fortsätta jobba som stenhuggare och inte heller försörja sin familj. Två sköterskor fick hålla honom medan läkaren klippte av de delar av fingrarna som var skadade. Det gjorde så ont så han lyfte upp de båda sköterskorna medan de höll nere handen. Men genom att stå på sig och själv kontrollera vad läkaren gjorde fick han behålla såpass mycket av fingrarna att han kunde fortsätta att jobba som stenhuggare och försörja sin familj.

  Min smärta var kanske inte av samma dignitet men svimmade gjorde jag iallafall. Min kompis Anders blev livrädd och försökte väcka liv i mig. Hjälper mig ut till bilen och som en formel 1 förare körde han i ilfart till Visby lasarett.

  Blindtarmsinflammation blev diagnosen och omedelbar operation blev resultatet.

  23 år och hela livet framför sig med en ständigt blå himmel och solen i ögonen och man tror att livsvägen är utstakad och inga hinder finnes. Platsen var på Visby på Gotland . En veckas vindsurfing med bästa kompisen. Men livet blir inte alltid som man har tänkt sig.

  Det blir annorlunda. Med det menas inte att det blir bättre eller sämre utan saker händer och vi får någonstans lära oss att förhålla oss till den yttre verkligheten som vi lever i.

  Min resa slutade inte där utan några månader senare efter hemkomsten från Gotland fortsatte mina smärtor från magen. Sjukskrivningar från mitt arbete som brevbärare blev allt oftare. Till slut blev det utredning vad som kunde ligga bakom dessa ständiga smärtor.

  Morbus Chron konstaterades. En inflammatorisk tarmsjukdom. Samma som min mamma hade haft 20 år tidigare. En ärftlig sjukdom sa läkarna. De rekommenderade operation av den inflammerade delen av tunntarmen. Så blev det. Planerad operation med flera veckors konvelacenstid.

  Bytte arbete till järnvägen med förhoppningen om att det skulle vara mindre stressigt än vad arbetet som brevbärare hade varit. Så blev det. Jag kunde nu fortsätta leva mitt liv utan magsmärtor. Dock med en ny insikt. Har man än gång haft Morbus Chron kan den komma tillbaka. Inflammationen ligger latent vilande.

  Upplevelser och erfarenheter liknande denna ger oss människor nya kunskaper som formar oss som individer och många gånger påverkar det också vilka livsval vi gör i livet.

  I mitt fall med en mor som hade upplevt samma sak som jag med Morbus Chron som nära kostade henne livet och min egen resa med flera operationer gjorde att jag blev intresserad av hälsa och hur man uppnår en optimal hälsa. Utan att bli drabbad av olika sjukdomar.

  Jag läste olika böcker om naturlig föda och testade olika dieter och fick mycket till livs från min mamma som också hade samma intresse. Homeopati och olika örter som kunde bota människor var stort på 80 talet. Många upptäckte att vi själva kan förebygga många sjukdomar genom att stärka immunförsvaret.

  Tiden gick och jag kom i kontakt med ett företag som heter Herbalife och de fick mig att börja använda deras hälskostprodukter och även gå in som återförsäljare. Produkterna var enligt mig bra och fungerade men priset för slutkonsumenten blev för dyrt tycker jag eftersom olika bonusar skulle betalas på vinsten i de olika säljleden. MLM kallas det. Multilevelmarketing. Låter bra men är enligt mig ett sorts pyramidspel som går ut på att några få skall tjäna stora pengar.
  Hann även byta MLM företag till GNLD som hade samma sorts tänk och säljide. Bra produkter men alldeles för dyra.
  Avslutade därför mitt engagemang inom denna typ av företag då det inte kändes rätt i förhållande till min egen moraliska och etiska kompass.

  Nästa steg på min hälsoresa blev när jag 2010 började få problem med smärtor och värk från mina knän. Läkarna och sjukvården rekommenderade sjukgymnastik och smärtstillande. De kunde inte heller upptäcka några skador på röntgen. Det fortsatte detta till trots att göra ont och jag fick ligga på läkarna om att få en magnetröntgen istället för att se om det fanns någon orsak till min ständiga värk.
  Till slut gick de med på det och då visade det sig att jag hade en meniskskada. Titthålsoperation blev läkarnas självklara lösning. Enligt dem så är det en enkel operation och man kan börja jobba några dagar senare. Nu blev det inte så enkelt utan när de tittade i knät så var det inte bara menisken som var skadad utan de såg även att jag hade utslitet brosk i  knät.  Orthokliniken i Göteborg har utvecklat en teknik som kan bota sådan utsliten brosk. De kallar det mikrofrakturering. De gör små hål i det underliggande benvävnaden under själva broskytan och tanken är att orsaka en blödning av stamceller som skall tillverka en ny broskyta som skall ersätta den gamla skadade.

  Helt plötsligt var det inte någon dags sjukskrivning utan ett halvårs konvelacenstid innan knät skulle bli bra igen. Det var inte så att läkarna frågade om jag ville ha denna mikrofrakturering gjord heller utan de tog själv detta beslut medan jag var nersövd.

  Läkarna kan inte lämna några garantier om att det kommer bli bättre. En viss procent blir bra och en viss procent har kvar sina knäproblem. I mitt fall blev det en förbättring och mina smärtor i knät minskade och jag kunde återgå till mitt arbete och min aktiva fritid.

  Året därpå blev det samma resa med andra knät. Samma symptom och min förhoppning och även läkarnas utlåtande lovade gott så det blev en liknande operation ännu en gång. De behövde inte i detta fall göra någon mikrofrakturering utan nöjde sig med en vanlig meniskoperation. Dock ville det inte läka efter operationen utan jag hade fortfarande ett halvår senare ingen styrka i benet och hade ständig värk från knät. Ytterligare en operation med nu en mikrofrakturering igen och en ny from förhoppning om att bli frisk och kunna återgå till mitt normala liv.

  Så blev det dessvärre inte utan månaderna gick och smärtan var konstant och omöjliggjorde ett vanligt liv med aktivt idrottande och en återgång till mitt arbete. Jag fick efter hand lära mig att leva med värken och åt smärtstillande tabletter för att kunna börja arbeta.
  Tuff insikt att veta att så kommer resten av livet se ut och man är bara 50 år fyllda.

  Men eftersom mitt namn är Göran och det förpliktigar så ville jag inte nöja mig med denna tragiska insikt utan letade med ljus och lykta efter något alternativ som kunde göra mig frisk och smärtfri.

  Testade nyponpulver och glukosamin och MSM och gurkmeja. Tränade och körde sjukgymnastik. Inget av dessa av många undergörande medel hjälpte mig. Smärtan och värken fanns kvar som en elak vän som inte ville lämna mig.

  Pratade av en händelse med en gammal vän i telefon och berättade om mina problem. Hon har en hälsokostaffär och har en stor kunskap om vad som funkar. Hon frågade om jag testat kollagen. Hade aldrig hört talas om det. Hon berättade att våra leder består av 75 % kollagen och att när vi åldras minskar kroppens produktion av kollagen. Många av hennes kunder hade blivit av med sina smärtor genom att använda kollagen.

  Det låter för bra för att vara sant. Är misstänksam av naturen. Speciellt med tanke på att ha jobbat flera år med olika hälsokostföretag. De flesta lovar guld och gröna skogar. Men eftersom jag fick tipset från min goda vän och jag litar på hennes expertkunskap tänkte jag att det kan vara värt ett försök.

  Dyrt var det också.
  Men klart om jag skulle bli frisk och kunna återgå till mitt tidigare aktiva liv så är priset inte så viktigt.

  Jag tog därför risken och beställde en burk. Jag hade inga större förhoppningar om någon förändring skulle ske. Men det som hände någon vecka senare gjorde mig positivt överraskad. Jag som inte kunde gå ner för en trappa utan att hålla mig i ledstången och med smärta vid varje steg märkte att det gjorde inte lika ont längre när jag gick. Tänkte att det är säkert något övergående. Men det höll i sig. Misstänksam som jag är ville jag testa och se vad som händer om jag slutar att ta kollagen. Då kom smärtan tillbaka. Fortsatte därför att varje dag ta kollagenet och blev bara bättre och bättre.

  Mer och mer övertygad om att ha kommit något viktigt på spåren började jag forska och läsa allt som stod att läsa på internet om kollagen. Vad säger forskarna? Vad händer på cellnivå i kroppen när du äter extra kollagen? Funkar det lika bra med krämer gjorda av kollagen? Hur många gram skall man ta varje dag för att det skall ge bäst effekt?
  Fanns det andra företag som sålde kollagen? Kunde jag hitta kollagen med hög kvalité till ett lägre pris?

  Köpte kollagen från flera olika företag och testade och jämförde vilken effekt de olika märkena hade. Och vilken mängd som var optimal.
  Nöjde mig inte med det utan lät mina vänner som också hade olika problem med knän och korsband och menisker testa och se hur de reagerade på kollagenet.

  Fick bara positiva reaktioner. Och det var inte bara så att kollagenet hjälpte de som hade skador på lederna utan flera av mina vänner berättade att de även sov mycket bättre och att naglarna och håret hade blivit starkare och växte bättre. Även huden verkade bli påverkad av kollagenet. Rynkor i huden minskade i synlighet. Flera av mina vänner som tränar idrott på elitnivå upplevde att kollagenet hjälpte dem att återhämta sig fortare efter träning.

  Styrkt av alla positiva reaktioner från mina vänner ville jag ge fler människor möjlighet att känna av kollagenets effekter. Satte därför samman en hemsida och la även ut en del texter på Facebook då jag ville ha mer personer som ville testa kollagenet.

  Sedan har det bara rullat på. Flera tusen burkar har nått ut till nyfikna människor som vill ge kollagenet en chans. Många är besvikna på läkarvården och läkemedelsindustrin som inte har kunnat hjälpa dem. De har precis som jag också testat olika alternativa preparat men ändå inte blivit friska.

  Nu har det gått 7 år sedan jag själv började med kollagen. Är helt återställd i mina knän och har ingen smärta eller värk längre. Åker skidor på vintrarna och är aktiv med olika idrotter på somrarna.

  Mina kunder berättar liknande historier och det känns otroligt roligt att få kunna hjälpa människor till ett friskare liv.

  Min önskan är att så många som möjligt skall kunna ha råd att testa kollagenets effekter så därför har jag ett riktigt lågt pris på mina kollagenprodukter.

  Jag till och med har ett erbjudande med halva priset så man kan testa i 80 dagar och känna på effekten. 

  Värde 189 kr.

  Innehållet räcker i 2 månader.

  Månadskostnaden år 128 kr.

  4 kr per dag.

  Its a offer you can’t refuse.


 • Göran Andreasson

  Smärta och värk är en signal från kroppen att något är fel.

  Smärta och värk är kroppens varningslampor. Precis som en bils varningslampor blinkar rött när något är allvarligt fel. När någon del i kroppen blir stressad av en för hög belastning eller aktivitet under lång tid hinner inte immunförsvaret med att reparera de skador som blir.

  I kroppen pågår kontinuerligt en nerbrytning av celler. Celler byts ut mot nya friska. Allt det här fungerar utan att vi behöver tänka speciellt mycket på detta. I normalfallet.

  Men ibland uppstår smärta och värk.

  Hur hanterar man detta?

  En del tar då en Alvedon eller någon annan smärtstillande tablett. Smärtan försvinner. Fast orsaken till smärtan finns fortfarande kvar.

  Skulle man gjort liknande med sin bil.

  När oljelampan lyser ilsket rött så tar man bara bort glödlampan så lyser den inte mer.

  Vi vet alla att några minuter senare kraschar motorn. Det kan kosta alltifrån 10000 kr till 100000 kr att reparera en sådan skada.

  Mitt tips när det gäller kroppen är att lära sig lyssna på dess varningssignaler. Innan motorn blir allvarligt skadad. Då är det försent.

  Ännu bättre är att precis som med vår bil se till att vi alltid använder högsta kvalité på reservdelar och oljor. Har man en dyr Mercedes eller Ferrari så skulle ingen vid sina sinnens fulla bruk köpa den billigaste motoroljan.

  Ändå är det många människor som i affären väljer det billigaste köttet eller något lågprismärke för att tjäna några kronor.

  Samtidigt är se förundrade när de några år senare märker att de blir sjuka och upplever smärta och värk.

  De ser inte sambanden.

  Det viktigaste vi har måste ju vara vår kropp. Fungerar inte den så är det svårt att känna någon lycka i livet.

  Mitt råd är att köp mat av god kvalité. Gärna ekologiskt utan en massa tillsatser. Minska ner på mängden socker. Lev ett aktivt liv med rörelse varje dag.

  Du kan om du vill komplettera med extra vitaminer och mineraler. Det som jag tycker är viktigast är D-vitamin ( 5000 ie/dag) och magnesium (magnesiumcitrat ). Man kan också välja omega 3 som extra tillskott. Kokosfett är en annan riktigt bra produkt. Googla gärna på det. Otroligt nyttig naturprodukt.

  Maila gärna mig så kan jag ge er riktigt bra priser på dessa produkter. Jag köper direkt av tillverkarna.

  Självklart vill jag också nämna kollagen som en viktig byggsten för att fortsätta ha en optimal hälsa.

  Hud hår och leder består av 75 % kollagen.

  Därför behöver kroppen varje dag ett tillskott av kollagen genom kosten.
  Speciellt när vi börjar bli äldre.

  Så nycklarna till ett bra liv finns. 

  Utan smärta och verk.

  Skönhet och hälsa.

  Göran Andreasson

  Kollagendirekt.se


Lämna en kommentar