Kundberättelser


Läs vad våra kunder säger om Kollagen och våra produkter

Hej igen. Jag fick min efterlängtade sändning med kollagen igår.
Jag har blivit mycket bättre. Innan jag började med kollagen haltade jag och hade även smärtor i höger höft. Jag haltar inte längre,utan kan gå mina långa promenader utan smärta. Jag är även piggare och gladare. Jag är mycket nöjd.
Har tipsat en systerdotter om kollagen då jag är säker på att ni redan har henne som kund. Jag ser fram emot nästa sändning  så att jag ej behöver vänta.

Sensommarkram från Britt Gustafsson.
________________________________________________________________

Hej 
Min kroniska ryggvärk har blivit minimal och jag sover så mycket bättre (äter ff 1propavan till kvällen) och vaknar numer väldigt sällan på natten. Sömnen var ett jättestort problem för mig tidigare. Jag upplever dock att jag drömmer kraftigt (inte mardrömmar någon gång ibland, oftast lite röriga drömmar men inte otrevligt) vid 04-06 men vaknar utsövd o harmonisk vilket var ett jätteproblem för mig tidigare. Jag har närmat mig min tidigare vikt sedan jag började med kollagen. Jag är nöjd nu!! Men det bästa av allt är att jag med förbättrad sömn o mindre ryggvärk börjat träna igen. Jag kör mountainbike minst varannan dag och älskar det.

Med vänlig hälsning Ylva _______________________________________________________________

Jag har nu under de senaste tre månaderna använt Collagen. Orsaken till att jag ville testa det var att jag under de två senaste åren haft problem med en vadmuskelbristning som inte har velat ge med sig. Jag har därför inte kunnat löpträna speciellt mycket. Har gått på sjukgymnastik och Rehab men hade fortfarande ont i vaden vid löpning. När jag fick tipset om att kollagen kan vara en lösning så tyckte jag att det var värt att pröva. Efter en månad försvann smärtan i vaden. Jag kunde börja löpträna igen och har sedan dess sprungit midnattsloppet (1 mil) i Göteborg. På en bra tid till och med. Så i mitt fall funkade kollagenet jättebra och jag kommer fortsätta använda det i förebyggande syfte.

Niclas. Göteborg


Jag tycker det är viktigt att må bra och vill därför leva ett hälsosamt liv. Därför tränar jag aktivt både på gym och är ute och springer flera gånger i veckan. Har dock det senaste året haft en hälsporre i ena foten som har försvårat löpningen en hel del. Har nu prövat Collagen under några månader och jag måste säga att det är fantastiskt. Hälsporren är försvunnen och jag kan springa utan problem igen. Förutom det så har kollagenet hjälpt mig så jag sover mycket bättre. Så jag rekommenderar gärna andra att testa Collagen.

Helen Hedeberg. Makeup artist. Kicks. Göteborg


Med min bakgrund som elitidrottare på 80-talet är jag bekant med effekten av hård träning. Skador och smärtor i leder och muskler. Nu på senare tid hade jag oturen och vara med om en kraftig mc-olycka som förändrade mitt liv helt och hållet. Med rygg/nack och ben/knäskada som följd. Jag har nu på inrådan börjat med kollagen sedan 1 månads tid och jag måste säga att kollagenet fungerar VÄLDIGT bra, mindre värk i lederna och ryggen, men framför allt så “förändras” smärtan i mitt vänsterknä/ben som drabbades hårdast i olyckan. Så med handen på hjärtat, gubben kör på gym igen, inte som på gamla dar men känslan är ”annorlunda”. BRA känsla.

Peter MacLaine Reissmüller. Stockholm

________________________________________________________________

Har haft fibromyalgi och med det följer smärtor i leder både i händer och knän. Jag har haft de här smärtorna i flera år och inte hittat något som egentligen har gjort mig bättre. Fick ett tips om att pröva kollagen. Har nu använt kollagen i en månad och känner mig mycket bättre i knälederna och fingerlederna är mycket rörligare nu och de gör mindre ont. Det känns som om fibromyalgin som jag har haft i så många år har påverkats till det bättre. Kan nu gå och träna på gym utan att ha ont i lederna.

Monica Maldonado Castro, Tandsköterska/assistent. Dandent AB. Göteborg

________________________________________________________________

Jag har aldrig haft särskilt bra kvalité på varken hår, hud eller naglar. Efter att jag ätit kollagen i snart två månader har jag fått mycket tjockare och starkare naglar, de växer och kan äntligen bli långa och knäcks inte av som tidigare. Hår och hud är lite svårare att se skillnad på eftersom detta tar längre tid för att växa ut eller bytas ut. Men eftersom de blivit sådan tydlig skillnad på naglarna är jag säker på att även håret snart kommer vara starkare och bättre.

Gwendeline  Göteborg


Jag har provat Kollagen i ca 1 månad, och så här i efterhand kan jag säga att det hade effekt. Jag hade väldigt höga förväntningar och väntade på en WOW-effekt, men kände inte det så tydligt under tiden jag tog det. Däremot känner jag nu när det har varit slut en tid att min värk i leder har återkommit, jag har fått tillbaka smärtan i handleden, jag har återigen ont i mitt skadade knä (som var anledningen till att jag ville prova Kollagen). Redan efter någon vecka med Kollagen märkte jag att jag började drömma väldigt mycket, vilket jag hade hört från andra som provat Kollagen. Det var detaljrika och spännande drömmar, vilket jag ser som en positiv effekt! Jag drömmer fortfarande, men inte i samma utsträckning som med Kollagen. Jag skulle gärna vilja prova Kollagen igen, och ha det under en längre tid för att verkligen kunna se en större och förhoppningsvis långvarande effekt. Tack!!

Alexandra Rios. Kommunikatör, Räddningstjänsten, Malmö


Vad gör man när man gång på gång har ont i axlar och rygg. Jobbet och åren sliter mer än vad man vill erkänna för sig själv. Det är inte roligt att återkommande vara sjukskriven och inte kunna använda kroppen som man vill. Fick ett tips om att kollagen kan vara något som skulle kunna förbättra min rygg och axlar. Det kunde vara värt att testa, det kan ju inte bli sämre i alla fall. Har nu ätit det i 2 månader och det händer faktiskt saker. Har först blivit sämre i ryggen men efter någon vecka har det blivit bättre igen.  Det verkar som ryggkotorna rättar in sig i nya lägen och förhoppningsvis kommer detta bli riktigt bra. En effekt som jag märkt är också att mitt hår har blivit mycket mjukare och det känns som håret också har fått mer färg.

Yngve Wallström  Göteborg


Har nu testat kollagen i 2 månaders tid och kan inte vara utan det! Drog av främre korsbandet för 2 år sedan. Kom tillbaks på heltid bara efter 4 månader, men då jag tränar på gym varje dag, kunde jag inte undgå att få ont i knät till och från. Det försvann nästan helt när jag började med kollagenet. En annan fördel är att hår och naglar växer så de knakar. Känner mig otroligt mycket piggare, så ni som inte testat, ring Göran direkt och köp en provburk. Jag lovar, ni kommer inte ångra er. Han är även otroligt “serviceminded” och levererar snabbt.

Maria Kadhagen. Undersköterska. Göteborg

________________________________________________________________

En liten reflektion om kollagen. 1999 skadade jag mig vid en arbetsplatsolycka. Jag bröt båda mina ben och var till och från sjukskriven under fyra år då jag genomgick 6 st. operationer. Totalt var jag gipsad i ca 18 månader under dessa fyra år. Resultatet blev att jag kraftigt ökade i vikt då varken motivation eller fysisk möjlighet fanns till träning. Före skadan sprang jag varje vecka mer eller… mindre då min tjänst krävde detta. Utanför tjänsten älskade jag att fotvandra. Jag vandrade varje år i fällen på något fiskeäventyr och har även genomfört Nijmegen-marschen som är 16 mil på fyra dagar med packning. Under många år försökte jag att återuppta mitt intresse för att röra mig i naturen under längre sträckor. Varje gång slutade det med att jag hade väldigt ont i mina knäskålar. Självklart beroende på att det finns många kilo att släpa runt på. Alla mina vänner har kommit med rekommendationer om andra former av träning som spar mina knä. Jag har provat paddling, cykel, simning mm utan att finna gnistan. Genom kontakt med Göran fick jag prova på att inta kollagen under en period. Jag måste tillstå att jag märkte ingen skillnad över huvud taget. En dag påtalade min sambo att det var längesedan jag kommenterade att jag hade ont i mina knä på morgonen. Vid närmare eftertanke var det faktiskt så att jag inte kände av den konstanta smärtan jag haft under flera år. Jag började försiktigt att gå lite längre promenader helt övertygad att det bara var tillfälligt som jag inte kände smärta. Promenaderna blev längre och längre vart efter jag blev mer säker på att smärtan är ”nog” borta. Nu har jag provat kollagen under snart 6 månader och resultatet är att jag går mellan två till tre mil med packning utan att känna smärta i mina knä. Jag var i förra veckan ute och sprang (joggade) för första gången på tolv år. Nu ligger mina begränsningar på att min kondition inte är på topp och att ett antal kilo skall försvinna. Detta kommer så småningom.
Tack Göran för att jag fått möjlighet att prova på din produkt.

Mårten Hjärtenfalk.  Professionell Coach. Västerås

________________________________________________________________

Har använt kollagen under ca ett halvår och märkt en otrolig skillnad på bl.a. mina naglar. Lade förut ut 400-500 kr/mån för konstgjorda naglar, nu äter jag kollagen och naglarna är näst intill perfekta.
Anne Jerkner Göteborg

________________________________________________________________

Jag är verkligen nöjd med kollagenet. Naglarna växer nästan för fort. Svårt att se om mina skrattrynkor har reducerats nu när man fått lite färg på kinderna, men de har i alla fall inte blivit värre:-) Jag skulle ju prova minst ett halvår sa du.

Sömnen är bättre. Jag är inte uppe i kissar på nätterna längre och mardrömmar var väldigt länge sedan! Och jag har gått ner 1,5 kilo.
Tack för en toppen produkt.
Ylva Alsterlind.
________________________________________________________________
Mycket bra kollagen då jag tidigare prövat Finitro men inte haft den effekt som jag nu fått. Har atros i knäna och känns mycket bättre. Vill fortsätta och ev höja dosen senare.
MVH Inger Gredegård
________________________________________________________________
Tack Göran för möjlighet att kunna köpa kollagen hos dig.
Jag är nöjd att ha dig som min leverantör.
Har man problem med ryggen, leder, artros, slapp hud mm då är kollagen det bästa tillskottet.
Det går även att använda i förebyggande syfte. Dessutom hjälper kollagen utmärkt vår hud att bli bättre och fastare och mindre rynkor.
Jag älskar det och rekommenderar det varmt till alla oavsett ålder! Det funkar till 100% och jag tänker använda det till livets slut.
Jag visste mycket om kollagen tidigare och använde hudkräm med kollagen men det funkar inte optimalt.
Innan det börjades producera i pulverform  har jag bara väntat tills någon börjar sälja det och som tur har jag träffat Göran på en hälsomässa 2015.
Ewa Rybak
________________________________________________________________
Har märkt tydliga förbättringar på mina slemhinnor i underlivet och mina ögon svider mindre. Trodde inte det hjälpte på detta också. Trodde bara det var på musklerna i kroppen .
I vilket fall som helst så har jag fått ett nytt liv sedan jag började med denna produkt så jag tackar och bugar djupt.
Laila Karlsson
________________________________________________________________
Hej Göran
Jag är 50 år o jobbar som sjuksköterska sedan 25 år tillbaka. Tränar mycket o har alltid gjort( spinning, golf, styrketräning, skidåkning mm)
Jag har haft ont i ländryggen o haft ischias, i många år. ( enl MR har jag förslitningsskador)
Provat sjukgymnastik, kiropraktik under flera år men detta hjälpte inte alls. Gick till en kinesisk läkare för ett par år sedan som gav mig akupunktur o jag var helt av med mina besvär i ca 4 månader. Sedan fick jag ont igen. Fick tips om collagen av min mammas väninna som hade mycket smärtor i både rygg o knän, men blev hjälpt att collagen.
Jag var efter 3 månaders användning av collagen helt besvärsfri. Har ont i ryggen lite från o till nu förtiden, men inte alls så ofta som förr och inte alls så starka smärtor. Kunde knappt få på mig strumpor o långbyxor på morgnarna för några år sedan. Sedan jag började med collagen är jag inte alls så morgonstel som förr.
Vänligen Helena Rönnblom
________________________________________________________________
Jag har varit en aktiv människa i mitt liv. Jag har friidrottat, spelat bandy, handboll badminton volleyboll. Styrketränat och tränat jiujitsu på senare år. Samtidigt arbetat som undersköterska på ett demensboende med mycket stå och gå! Fick 2008 så mycket värk i vänster knä så det blev många sjukskrivningar och läkarbesök under 1 års tid. Blev opererad 2009 i menisken och shaving av ytorna. Samma procedur 2011 med höger knä! Läkaren sa då att jag har förslitningsskador och artros som inte går att åtgärda utan får leva med smärtstillande medel som jag har ätit i mängder och bara hjälper tillfälligt . Samtidigt har jag försökt träna men det har gjort så ont efteråt så det var bara att låta bli! Jag har försökt med så mycket olika preparat för att få ordning på knäna som var stela och ömma!
Jag fick se en artikel på Facebook om collagen och läste en hel del om det och tänkte att det här verkar vara för bra för att vara sant ! Men hoppet är det sista som man ger upp ! Jag skickade efter en burk med collagen och märkte inte någon skillnad i början , men jag fortsatte att få en burk i månaden och tog det som vanliga vitaminer tills jag en dag märkte att den molande värken var borta och att jag kunde gå som vanligt utan att halta! Och kunde gå i högklackade skor ibland!! Jag tar min dos collagen varje morgon( glömmer ibland) och jag tränar mina muskler så det kan hålla uppe mina leder och är en helt annan människa i kroppen nu vid 62 år än det som jag var för 7 år sedan ! Och för mej finns det ingen annan förklaring än att collagen hjälper vid artros!
Med vänlig hälsning, Ann-Christine Bolund
________________________________________________________________
Jag är mycket nöjd med collagen. Jag besöker min hudläkare en gång per år. Hon sa vid senaste besöket, att jag har fått så fin hy. Jag berättade, att jag tar collagen.
Det tyckte hon var bra. Hon hade gärna arbetat med den produkten, men det får inte läkare i Sverige.
Jag fick också en fin komplimang, när jag var på golfresa i  förra året. Några av damerna hade diskuterat min ålder. De undrade om jag gjort något särskilt, eftersom jag såg så ungdomlig ut. Jag berättade då om collagen. De blev naturligtvis intresserade och fick din hemsida. Det är särskilt trevligt, att få komplimanger av andra kvinnor.
Önskar en trevlig och solig sommar
80 årig kvinna
________________________________________________________________
Jag har under flera år fått mer och mer ont i ena höften, började halta, fick ont i andra benet och foten ( hälsporre?), troligen på grund av sned belastning, kände mig allmänt stel, trött och håglös, operation nästa??? Fick av en väninna höra talas om kollagen.
Nu har både min man( atros i knäna) och jag tagit 2 skopor collagen/dag i knappt 3 månader.
Vi känner oss redan mjukare, har bättre rörlighet i leder och har mer energi.
Jag kan nu gå längre sträckor utan att få ont och halta, kan utföra yogarörelser nästan som tidigare, helt fantastiskt.
Otroligt att känna smidigheten och styrkan i kroppen igen!
Barbro Arvidsson, Ellös
________________________________________________________________
2007 fick jag min dom. Båda höfterna behövde opereras. Jag åt mängder av värktabletter under en lång period, ända till jag blev “arg”. Detta gjorde att jag började forska i vad jag själv kunde göra åt saken. MSM och andra anti-inflammatoriska ämnen har varit min räddning. Sedan ett antal år har jag även ätit Collagen varje dag. Idag finns det ingen Artros alls kvar i mina höfter. Och jag har inte heller några kroppsliga begränsningar.

Maria

_______________________________________________________________

Jag började ta kollagen för ca fyra år sedan. Eftersom jag är född med en vit lugg har jag färgat mitt hår i hela mitt liv eftersom jag aldrig har tyckt om den luggen. Just därför så märker jag så tydligt hur fort mitt hår växer. Det är ca 2 cm per månad och jag tror att kollagenet har mycket med det att göra. Även naglarna växer som gräs och är starka. Och att folk tippar mig tio år fel i åldern är aldrig tråkigt för en kvinna. Så jag är mkt nöjd med produkten.

Anette

_______________________________________________________________

Kollagen är kvinnans bästa vän. Nej skämt å sido, den är kanon för både kvinnor och män Jag styrketränar 5 dgr i veckan och sköter om min borg. Bra för hud och vårt inre. Naglar och hår växer nästan för fort!! Fin lyster i huden. Och min ålder har aldrig någon gissar rätt på och vem vill inte lysa av ungdomens ljus.

Valkyria 😊🙏🏻